Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

7186 Mesaj 4060 Konu- Gönderen: 14846 Üye - Son üye: etdmvfstswll
Sayfa: [1] Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Merhabalar (Okunma Sayısı 5987 defa)
CankIz
CankIz
Yeni üye

« : Mart 04, 2009, 07:59:36 ÖÖ »

Herkese merhaba...Eğitimciyim. Ayrıca, çevre eğitimi konusunda da faaliyet gösteriyorum. Çöp-atık, su, enerji, küresel ısınma, vb. konuların her yıl farklı konularda olmak üzere, tüm derslerin müfredat programlarıyla ilişkilendirilmesini sağlayıp, okullarda öğrencilerin  her derste, bu konularda çalışmalar yapmasını sağlıyorum Gülümseme Ayrıntılar, zaman içinde gelecektir Gülümseme . Burada bulunmamın tek bir sebebi var. Bu konuyla ilgilenmek gönül işidir. Tecrübelerime dayanarak iddia ediyorum ki, bu işlerle ilgilenen herkesin yüreği tertemizdir ve onlar özel insanlardır. Böyle bir mekanda, görüş alışverişinde bulunmanın keyifli olacağını düşünüyorum. Bu zorlu yolda, burada bulunan herkese başarılar diliyorum...

Bu mesajı yazdırmadan önce çevreye verebileceğiniz zararları bir kez daha düşününüz. / Think of the environment once more before printing out this message.
kureselisinmakarsiti
Sahillerin Dostu
Genç Yönetici
Bilgili Üye

Lütfen imzama bakın

« Yanıtla #1 : Mart 04, 2009, 04:40:04 ÖS »

Merhaba CankIz...

Bayağı tanıtım yapmışsın... Davetimi kırmayıp geldiğin için çok teşekkür ederim...

Uzun zamandır görüş alış-verişinde bulanacağım kimse ile gelmiyordu ama sen geldin artık tamamdır diyorum.

Kalıcı olacağını çok iyi biliyorum.

İnşallah Reelde olduğu gibi burada da insanları bilinçlendirirsin çok teşekkürler CankIz...

Yönetici alımları başlamıştır. Başvuru yapmak için Tıklayınız

Çevreyi korumak aklın gereğidir... M. Kemal Atatürk

http://www.tema.org.tr/2B/index.asp
http://www.nukleersiz.org/mailform.php
CankIz
CankIz
Yeni üye

« Yanıtla #2 : Mart 05, 2009, 07:01:40 ÖÖ »

Teşekkürler arkadaşım Gülümseme Elbette katkıda bulunmak isterim fırsat buldukça. Biliyorsun, animasyonla da uğraşıyorum ve bu ara yeni bir tanesine başlamak üzereyim. Bu, tüm zamanlarımın bu işe adanacağını gösterir. Belki, dinlenmek için forum oyunları oynayabileceğim bir forum bulup, pc başındaki zamanlarımı oyun oynayarak geçireceğim. Bu hep böyle olur Gülümseme Ama, kayda değer olan ve elime ulaşan her bilgiyi burada paylaşmaya çalışacağım. Sevgiler...

Bu mesajı yazdırmadan önce çevreye verebileceğiniz zararları bir kez daha düşününüz. / Think of the environment once more before printing out this message.
kureselisinmakarsiti
Sahillerin Dostu
Genç Yönetici
Bilgili Üye

Lütfen imzama bakın

« Yanıtla #3 : Mart 05, 2009, 02:00:45 ÖS »

Animasyon hakkında bilgim yoktu. AtaBB kapandı. Şimdi Vehbi Abinin sitesi darsane.comdan devam ediyorlar.

Ben de vardım. Fakat Atakan Abiye siteyi neden kapattın diye soru sordum. Ardından cevaplar geldi.

Atakan Abi cevap verdi haklısın Abi felan mesaj yazdım. Ardından da GitarisTR çok ters cevap vermiş. Bana ve TRessam'a karşı ben de çok aşırı kızdım. Yetkilerim alınsın diye yazdım yetkilerimi hala almadılar ama en son mesajımda ne zaman yetkilerimi alırsınız ben de o zaman üye olarak yine aranızda olurum dedim.

Hala yetkilerim duruyor ben de girmiyorum. Herkes orda istersen tekrar oraya katıl.

Ama en çokda dediğin buradasın artık...

Buraya gelmen Çok iyi oldu en azından burada yalnız değilim...

Yönetici alımları başlamıştır. Başvuru yapmak için Tıklayınız

Çevreyi korumak aklın gereğidir... M. Kemal Atatürk

http://www.tema.org.tr/2B/index.asp
http://www.nukleersiz.org/mailform.php
CankIz
CankIz
Yeni üye

« Yanıtla #4 : Mart 05, 2009, 02:55:22 ÖS »

Gülümseme Bu konuda bir şey diyemem. Ama bildiğim bir şey var; oradakiler iyi insanlar. En azından % 90' ı Gülümseme GitarisTR de iyilerden. Mutlaka yanlış anlama vardır. Zamana bırak derim. Sevgiler...

Sayfa: [1] Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: